phellys musik

ELEFANTER (ÉLÉPHANTS)

Elefanter (Éléphants) är skriven av PHELLY och Thor Macqueen och texten beskriver de situationer i livet och vardagen när vi väljer att fokusera på de små problemen istället för de stora och viktiga. Phelly vill uppmana oss att inte släcka de små bränderna utan istället satsa på de stora, vilket också ofta leder till att det lilla helt enkelt försvinner.

“Budskapet kan appliceras på de mesta vi upplever i vardagen t.ex. i en relation där fokuset ofta läggs på de små oviktiga problemen istället för att ta tag i de som är av vikt.” säger PHELLY.

TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT LYSSNA PÅ LÅTEN

STENAR

“Stenar ” kan beskrivas som en hybrid mellan modern pop och elektro som hämtat inspiration från 80- och 90-talspopen.

“Jag har alltid varit en tjej som står upp för mig själv och har kanske inte alltid passat in. Ibland under kämpiga perioder kan jag känna att jag är full med stenar. Med låten vill jag dela med mig av mina erfarenheter och hoppas att folk ska kunna känna igen sig i det fenomen som låten beskriver. ‘Stenar’ är en låt som tillåter en att vara sig själv, som man kan samla kraft från och förhoppningsvis känna att man inte är ensam om att känna sig full med stenar”, förklarar PHELLY.

TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT LYSSNA PÅ LÅTEN